11. Våldets och hatets ideologi

19.04.2016 17:08

Överallt där många muslimer samlats ökar intolerans, trakasserier, våld, våldtäkter, mord och terror.

Den som inte håller med kan ju försöka komma på en enda plats på jorden med betydande muslimsk befolkning där det råder tolerans och fred. Där gruppvåldtäkter inte förekommer, där det inte existerar "no-go-zones" för icke-muslimer. Där inte människor och djur plågas eller dödas.

Hela norra Afrika excellerar i våld och mord, i första hand mot icke-muslimer. I hela mellanöstern, från Turkiet till Pakistan, exploderar bomber. Kristna fördrivs, fängslas och dödas p.g.a. intoleransen. I södra Thailand och södra Filippinerna kidnappas och dödas buddhister och kristna av muslimer utan orsak.

Man kunde tänka att där man praktiserar sitt drömsamhälle, det muslimska kalifatet, skulle det råda lugn och ro. I ett samhälle där alla otrogna dödats eller jagats bort. Man här är livet ett helvete. De minsta överträdelser bestraffas med prygel, amputationer eller döden. Så pratet om att det skulle råda fred när alla otrogna rensats ut stämmer inte.

-----------------------------------

Det är något grundläggande fel på Islam. Ingen annan ideologi står för så mycket terror och mord. Man lever efter medeltida regler, t.o.m. kläderna är medeltida. Man tror att Gud blir nöjd om man dödar människor genom halshuggning, stening, korsfästelse, begravning av levande och nedkastande av människor från höga hus.

Hur skulle en gud kunna önska det av sina följare? I så fall en väldigt ond gud.

Under fredagsbönen, uppmanar ibland vissa imamer till våld. Efter bönen rusar då anhängarna ut, uppfyllda av hat och bränner sina grannars hus och dödar de icke-muslimer de hittar.

Det värsta är att vissa ledande mullor och imamer övertygar människor om att det är rätt att hata och döda icke-muslimer och de kan lätt finna passager i Koranen som bevisar det. Mohammed själv dödade massor av judar och tog slavar. En del av mullorna och imamerna sprider hat.

I många länder indoktrineras barnen till hat mot judar och kristna. På Internet kan man se småbarn berätta om hur mycket de hatar judar och att de vill sticka en kniv i dem.

Islam är intoleransens, hatets och våldets religion.

Detta kunde ändras på! Eftersom de flesta muslimska länder är diktaturer skulle diktatorn kunna genomdriva en modernisering av Islam. Men dessvärre ser man motsatsen. Genom religionen behåller man makten över folket. I Iran är det t.o.m. mullorna som styr hela landet. De vill naturligtvis inte minska sin egen betydelse.

I Saudiarabien står kungahuset för en extra hård tolkning av religionen. Man bekostar t.o.m. moskéer i väst och skickar dessutom ut hatpredikanter som påverkar människor och får de att hata sina nya hemländer.

Men det finns muslimer som tröttnat och inser att det behövs en modernisering av Islam. Så det finns kanske en liten gnutta hopp men 1400 år av terror talar emot det.

 

Bildresultat för muslimer förföljer kristna