22. Stoppa bilbränderna! Bara i år har över 2000 bilar bränts upp!

25.08.2016 15:52

Bildresultat för bilbränder

Många ungdomar med invandrarbakgrund visar tydligt att de vill lämna vårt samhälle, fast de bor kvar i Sverige. De bor till största delen i storstädernas ytterområden. De inbillar sig att de nu har kontroll över sitt område och trakasserar alla svenskar som befinner sig på deras territorium. De bränner bilar och väntar på att polisen ska komma, så de får visa vad de kan! De respekterar inte ens våra ”hjältar”, ambulanspersonal, brandmän eller ens polisen. De kastar sten och tänder även eld på utryckningsfordonen om de kan. Kan man mer tydligt än så visa att man vänt samhället ryggen och inte är lojal mot samhället man lever i?

Bildresultat för bilbränder

 

Konsekvensen av detta borde bli att samhället sätter in stora polisinsatser och fångar in och lagför förövarna. Förutom fängelse borde samhället visa att man inte kan motarbeta det och samtidigt utnyttja de fördelar som medlemmar av samhället åtnjuter. Alla penningbidrag ska dras in. Inget socialbidrag, inget bostadsbidrag. Man kan ju inte ena dagen attackera polisen och bränna upp polisbilar för att nästa dag gå till socialkontoret för att hämta pengar, eller?

 

Bilbränder

 

Sen kan man ju undra över hur vi har fått en sån ”mjukispolis” i Sverige. Jag lägger stort ansvar hos inrikesminister Anders Ygeman och rikspolischef Dan Eliasson. De låter inte polisen få de resurser de behöver för att stävja attackerna mot blåljuspersonal och bilbränder. De finns möjligheter att få slut på de här brotten. Kameraövervakning, typ England, i utvalda områden. Fler poliser ute i aktiv tjänst och färre bakom skrivbord. Många fler poliser totalt. Förhör alla misstänkta. Förhör föräldrarna till minderåriga som är ute på natten. Låt föräldrarna betala för de skador deras barn orsakar. Låt en överväldigande polisstyrka gå in och röja och inte en polisbil eller som ibland, en bil med väktare. Det skapar ingen respekt hos förövarna. Det räcker med att polisen visar sig för att trigga igång ett ursinne hos vissa. Polisen smädas och ibland t.o.m. jagas bort och ungdomarna jublar över sin seger. I vissa fall kommer polisen och bjuder på kaffe. Det är nästan så man skäms över den svenska polisens flathet. Man tror att vänlighet ska vinna över de här arga, unga männen. De ser samhällets svar som svaghet. De behärskar sitt område och bestämmer vilka som får röra sig där. Kan vi ha det så?