14. Politikerna kan inte längre skydda medborgarna!

30.07.2016 11:40

Som en illustration till Mons Krabbes artikel ovan visas här en uppställning av städer i Europa med en betydande muslimsk befolkning.

I sin iver över att vara politiskt korrekta har politikerna tillåtit en massiv invandring av muslimer. Oftast utan bakgrundskontroll. Och invandringen fortsätter!

Oskyldiga människor blir helt slumpvis dödade av bomber, skjutvapen, knivar, blir överkörda av en lastbil, unga flickor och kvinnor våldtagna och sextrassakrade. Poliser, ambulanspersonal och brandmän blir anfallna när de försöker hjälpa människor. Icke-muslimer tillåts inte längre vistas i invandrartäta områden. Moskéer tillåts. Bostad, mat, utbildning, sjukvård ges utan krav på motprestation. Inget arbetskrav på unga, starka människor, som i stället för arbete har all tid i världen att gå till moskéer och kanske bli radikaliserade, vissa till den grad att de ansluter sig till terrorgrupper. 

 

List of cities in the

European Union by

Muslim population

 

 

City

Member State

 % Muslim (est.)

 

Amsterdam

 Netherlands

14%

 

Antwerp

 Belgium

17%

 

Birmingham

 UK

27%

 

Blackburn

 UK

28%

 

Bradford

 UK

32%

 

Brussels

 Belgium

 26%

 

Cologne

 Germany

12%

 

Copenhagen

 Denmark

10%

 

Frankfurt

 Germany

12%

 

Leicester

 UK

19%

 

London

 UK

12%

 

Luton

 UK

25%

 

Malmö

 Sweden

20%

 

Manchester

 UK

16%

 

Marseille

 France

25%

 

Paris

 France

10-15%

 

Rotterdam

 Netherlands

25%

 

Roubaix

 France

20%

 

Slough

 UK

23%

 

Stockholm

 Sweden

20%

 

The Hague

 Netherlands

14%

 

Utrecht

 Netherlands

13%

 

Vienna

 Austria

13

Samhällskontraktet som Mons Krabbe talar om har brutits av politikerna. Visst levereras vård, skola och omsorg. Visst finns alla fri- och rättigheter som gjort västvärden till den bästa samhällordningen på jorden. Men vad är allt detta värt om det inte finns säkerhet för liv och hälsa? Om man inte kan fira sin nationaldag utan att riskera att bli dödad eller att ens barn blir dödade! Eller att bli vådtagen om man vill gå på konsert! Var finns då all den polis och militär som kostat skattebetalarna miljarder?