11. Ologiskt

08.10.2015 13:52

I hela den muslimska världen råder intolerans, våld och orättvisa. Den som inte håller med kan ju försöka komma på ett enda muslimskt land där tolerans, respekt och rättvisa råder. De enda fungerande länderna har en diktator som håller landet i ett järngrepp. Störtas diktatorn, t. ex. Saddam Hussein eller Muammar Gaddafi, tar intoleransen mot fiender, eller inbillade fiender, över och inbördeskrig eller andra stridigheter sätts igång. Det fortgår tills en ny diktator griper makten och kväser oroligheterna.

                                                

De som först utsätts för muslimernas intolerans, våld och orättvisa är icke-muslimer, dvs kristna och judar. De trakasseras och många dödas. Andra flyr. Muslimerna bryr sig inte om att judar och kristna fanns långt före dem i Mellanöstern och att hinduer och budhister fanns långt före dem i Sydasien. Muslimska världen rensas alltmer på "otrogna". Alla homosexuella dödas också.

Men trots alla mord och utrensningar, för att skapa en idealisk muslimsk stat, infinner sig aldrig fred och harmoni. Det finns alltid andra att bekämpa. Är man sunni-muslim är shia-muslimer lovligt byte. När ett land består av enbart sunnimuslimer, som det gör i de flesta muslimska länder, blir det ändå inte fredligt. Stenhårda sharia-lagar införs och folk dödas för småsaker. Folk stenas, mest kvinnor förstås, får huvudet avhugget, händer och fötter avhuggna. Förslavade människor hålls för arbete, sex mm.

 

Allt detta våld gör att mängder av människor flyr. Inte till sina muslimska bröder i grannländerna, utan till det fredliga Europa. Muslimer som hatar kristna och som har trakasserat och dödat kristna, söker sig nu till Europa i stora skaror. Och de blir mottagna och får mat, bostad, kläder och utbildning.

När de blivit tillräckligt många på en plats, kräver de at få bygga moskéer. Rika Saudiarabien hjälper gärna till och betalar. Sedan skickar de "hatpedikanter" till Europas olika moskéer för att skapa hat mot de kristna och för att rekrytera krigare till sina heliga krig. Och de lyckas. Muslimerna börjar kräva att sharia-lagar ska gälla och inte landets lagar. De vill förändra Europa att bli mer som de muslimska länderna. Ingen demokrati, Koranen som lag och medeltida straff.

 

Logiken går inte ihop! De flyr från intolerans och våld och orättvisa, för att när de är i säkerhet, kräva att det ska bli som i muslimska länder. Snacka om ologisk tankeverksamhet. Nu hägrar en dröm om en tillvaro med medeltida rättstänkande där avrättningar, stympningar, slaveri och kvinnoförtryck krävs för att tillfredställa en inbillad blodtörstig gud även i Europa.