14. Muslimer

15.05.2016 17:23
bränner kristen flicka till döds, men hennes sista två ord ger oss rysningar.

 

En grupp muslimer knackade på dörren till en kristen familjs hem och kräver betalning för deras skydd, i enlighet med islamisk lag. När mamman tvekade, steg muslimerna omedelbart in och satte eld på deras hem, fast de visste om att den fattiga kvinnans dotter fortfarande var därinne. När mamman höll sin döende lilla flicka i famnen,  viskade hon 2 otroliga sista ord.

Grymheterna i Mellanöstern är inte bara rester av islams blodiga historia, utan en olycksbådande prognos för kristendomens framtid. På båda  religionernas födelseplats, regerar bara en allenarådande, som med våld omvänt, fördrivit, förslavat eller slaktat nästan alla kristna, har fromma muslimer återvänt tillbaka i tiden, vilket ger oss en dyster titt på hur grymt och masochistiskt profeten Muhammeds styre var.

En av dessa muslimska  avrättningar kom i form av IS soldater, som gick från dörr till dörr i Mosul för att samla jizya, Koranens förlamande skatt för religiösa minoriteter enligt sharia. När de kom fram till en kristen kvinna hem, beslöt de att statuera ett exempel.

Den katolska nyhetsbyrån rapporterar att muslimska militanta möttes av ägaren av hemmet, en hjälplös kristen kvinna. När de krävde att hon skulle betala islamiska jizya, bad hon dem att ge henne en stund att samla ihop pengar, eftersom hennes dotter som kunde ha gjort det snabbare var i duschen. I stället för att låta henne samla in den religiösa avgiften, stormade de in i huset och satte eld på allt.

Mirakulöst nog lyckades kvinnan fly med sin dotter, men inte innan barnet blev svårt bränt av den snabbt spridda branden. När hon höll sin dotter i famnen, och ömt försökte göra hennes sista plågsamma stund så bekväm som hon kunde, viskade hennes lilla flicka osjälviskt: "Förlåt dem."

Detta hjärtskärande vittnesmål var bara ett av många om kristnas förföljelse på #WeAreN2016 International Congress on Religious Freedom i New York i april. Aktivister, missionärer och ambassadörer samlades för att förmedla de fasansfulla illdåd som skamlöst ignoreras av stora delar av världen, och bad desperat för att samhällen och nationer ska agera innan Mellanösterns krympande kristna befolkningen utplånas helt.

Ett annat vittnesmål berättade kanske ett av de mest ohyggliga fall människorättsaktivister har någonsin stött på. Händelsen avslöjade det ofattbara lidande hos en kristen familj som lever under kalifatet i ett ISIS fäste.

Den kristna mannen och hustrun var förtvivlade när deras barn kidnappades av IS, i vetskap om att inget öde under terroristgruppen skulle kunna vara uthärdligt. Inte långt efter att barnen togs, knackade det på dörren och de öppnade bara för att finna en stor plastsäck på farstubron. När de öppnade säcken, fann de avhuggna kroppsdelar av sina döttrar och en videoinspelning av deras flickor som våldtas och torteras.


De illdåd mot kristna och andra religiösa minoriteter i Mellanöstern är "folkmord", men det ordet undviks ofta.
Miljoner kristna har drivits ut ur Mellanöstern eller slaktats om de stannar. De som fortfarande finns kvar lider ofattbar förföljelse och tvingas betala rejäl jizya för att helt enkelt överleva avrättning. Så länge världen fortsätter att ignorera detta lidande, medan man accepterar horder av muslimer kommer förföljelse och förtryck bara att spridas.

Källa: https://madworldnews.com/muslims-burn-christian-girl/