16. Kina gör stora förändringar för att totalförbjuda islam.

22.05.2016 12:43

Tydligen inser Kina vad västvärlden inte gör.  - Nämligen att islam är mycket farlig. Det är ganska ironiskt att en förtryckande nation ser vad fria nationer inte ser: Islam blir otäckt. Det gör det alltid.
Så vad gör Kina? Det förklarar ett fullskaligt krig för att se till att islam inte tar över, och aldrig vinner styrka att attackera dem.
- Kvinnlig huvudduk är förbjuden. Punkt.
- Män avskräcks från att odla långa skägg.
- Även islamiska restauranger tvingas sälja cigaretter och alkohol. Och ...
- De måste visa dem tydligt. Alla restaurangägare som inte följer denna ordning ... kommer att förlora sin verksamhet.

De tolererar inte Islam alls. Så enkelt. Kina ser vad som händer i väst. Det ser vad som hände i Frankrike, hela Europa, i Boston och även i Texas. Och det är bara toppen av isberget! De ser det, och de har beslutat att stoppa alla former av politisk islamisk påverkan innan den växer utom kontroll.

Med andra ord: Kina lär. Till skillnad från vår regering, inser de: "Hallå, Islam vill förgöra oss." Det inser att Islam är  politisk till karaktären, inte bara religiös. Uppfatta mig inte fel, kommunism är fruktansvärt, men det är också den som frikänner Kina från den politiska korrekthetens fjättrande bojor. De vill hellre överleva än att vara politiskt korrekta.

Nåja. Kanske västvärlden en dag kommer att inse att frihet inte kan existera för dem som vill ta din frihet.