2. Intolerans, orättvisa och våld.

18.11.2014 16:09

 I länder med övervägande delen muslimer är intoleransen massiv, från västafrika till Indonesien. Om man förnekar Allah, Koranen eller Mohammed skriver man under sin egen dödsdom. Om man är anhängare till en annan religion är man fritt byte och riskerar trakasserier eller rent av livet. Islamister tycker sig finna stöd i Koranen då de dödar avfällingar och otrogna. Det står ju t ex faktiskt i Koranen att Mohammed lät döda 700 judar i Medina och det står också att det är rätt att hugga huvudet av de otrogna. Att detta var skrivet för 1400 år sedan i en grym tid, av en intolerant person, tycks de inte fästa någon vikt vid. Kritiskt tänkande premieras inte i muslimska länder.

 

 

Orättvisa.

Orättvisa ingår i lagstiftning, i vardagslivet och speciellt bland religiösa s. k. islamister, som vill införa sharialagar och driver igenom införandet av en grym tolkning av Koranen, där de kan. I många muslimska länder ärver mannen dubbelt så mycket som kvinnan. Ett kvinnas vittnesmål i domstol räknas ha halva värdet av en mans. Lagar gör att kvinnor missgynnas och män gynnas. Genomgående missgynnas flickor och kvinnor. Redan som småflickor får de betjäna sin far och sina bröder vid bordet. Servera mat, duka av och diska. Lära sig från unga år att man är underlägsen sina bröder och måste lyda även dem. Miljoner småflickor blir skurna i underlivet, kvinnlig omskärelse, mot deras uttryckliga vilja. Den sexuella njutning som de i framtiden skulle kunna få vill man beröva dem. Många blir bortgifta, ibland så unga som 8-12 år gamla, med en man som deras far valt, mot sin vilja. Män vars ålder ibland är mångdubbel deras. Flickor som fortfarande går på lågstadiet kan sålunda bli tvingade att bli våldtagna utan att kunna göra något åt det. Flickor hindras från att gå i skolan. Ibland blir flickor dödade av islamister för att de vill utbilda sig. Kvinnor kan inte gå utanför hemmet utan sin man eller en manlig släkting. Kvinnor tvingas bära heltäckande kläder utanför hemmet. Om en kvinna umgås med en man som hon inte är släkt med kan hon dömas till stening. Halva kroppen blir nedgrävd i marken och sedan kastar män stenar på henne till hon dör. Kvinnor som avvisar oönskade friare eller beundrare kan få syra kastad i ansiktet med fasansfulla effekter.

Allt detta drabbar kvinnor men inte män! Är det inte orättvist?

En man har rätt att tillrättavisa sin hustru och slå henne om hon inte lyder.
En kvinna som blir våldtagen kan dömas till att gifta sig med förövaren. Allt för att minimera hennes skam!

Kvinnor som fötts i muslimska länder har tyvärr dragit livets nitlott. Samma lott som dragits av hundratals miljoner muslimska kvinnor. I deras samhälle är de andra klassens medborgare.

 

 

Våld.

 I de muslimska diktaturerna är det diktatorn som håller människorna i ett järngrepp och hindrar grupper från att bekämpa varandra. Men då är det diktatorns polis, hemliga polis och militären som står för våldet och håller befolkningen i schack. Störtas diktatorn blir det inte fred, samarbete och demokrati. De olika muslimska grupperna kämpar med varandra om makten. De religiösa minoriteterna får fly för sina liv och riskerar att halshuggas eller tas som slavar. Våldet legitimeras med citat ur Koranen: "Bekämpa de ortogna varhelst du finner dem". "Skär huvudet av dem som förnekar Allah". "Förslava krigsfångar". Överallt där muslimerna är många får våldet en stor betydelse. Man kämpar mot otrogna där det finns sådana. I andra fall kämpar man mot muslimer som inte är lika radikala som en själv.Våldet tar aldrig slut. Det finns alltid några som man kan betrakta som fiender. Vem har hört talas om ett fridfullt muslimskt samhälle? Den enda fungerande demokratin i Mellanöstern är Israel.

 

   

 

Alltså intolerans, orättvisa och våld präglar den muslimska världen. Det är deras val. Västvärlden kan inte göra så mycket åt det. Men muslimer med dessa värderingar väller in i Europa, Amerika och Australien. Befolkningarna i dessa länder blir allt mer negativa till den stora muslimska invandringen. Men de ledande politikerna ser inte detta. De tillåter en massiv invandring. Sverige, Tyskland, England, Holland, Frankrike och Italien har alla stora muslimska befolkningar. Hedersmord, kvinnlig omskärelse, kriminella gäng, gruppvåldtäkter, stenkastning mot utryckningsfordon och bilbränder blir allt vanligare. De kräver att deras religiösa lagar ska gälla och i invandrartäta förorter händer det att de driver igenom införandet av egna lagar. Kvinnor bär nu heltäckande klädsel och självutnämnda poliser patrullerar gatorna nattetid och hotar flickor som inte är sedesamt klädda. Många muslimer hatar vår religion och vår västerländska livsstil. Ändå kommer de i miljoner. En del unga radikaliserade män reser till Mellanöstern för att strida med terrorgrupper. Västvärlden kan inte förändra muslimerna. Men vi är i vår fulla rätt att hindra dem från att komma och bosätta sig i våra länder. Vi vill ha tolerans, rättvisa och fred. Det är nästan ett genetiskt arv sedan Västeuropa på 1700-talet anammade vetenskap, kritiskt tänkande, rättvisa och demokrati i stället för vidskepelse, auktoritetstro och tron på våld som problemlösare.