5. Främlingsfientlighet

30.07.2015 13:40

Här i Sverige är vi snabba att kalla varandra för främlingsfientliga eller  rasister om vissa vill minska eller dra ned på den stora invandringen. I jämförelse är vi att betrakta som helgon. I jämförelse med den muslimska världen. Där är kristna lovligt villebråd. De trakasseras, misshandlas, fängslas och dödas. Inte för att de gjort något brott utan just för att de är kristna. Exempel som bevisar mina påståenden:

 

Nigeria

Boko Haram har dödat många skolpojkar och kidnappat skolflickor och unga mödrar i syfte att sälja dem som slavar. Bara för att de var kristna och ville gå i skolan. Tusentals kristna har dödats och kyrkor sprängts. 2014 attackerades Nigerias enda flickgymnasium, Chibok, i delstaten Borno. Minst 16 dödades, och 273 skolflickor kidnappades för att säljas som slavar. Samarbete mellan USA, UK, Frankrike och Kina har lett till att en del av flickorna hittats och fått återvända hem.

 

Sudan

Araberna i norr attackerar de svarthyade i söder, som är kristna. Trots att landet delades och Sydsudan bildades, fortsätter arabernas krig mot de kristna.

 

Kenya

April 2015. Beväpnade terrorister attackerade Garissa College University i Kenya och dödade minst 148 personer och skadade minst 79 personer. Terrororganisationen Al-Shabaab tog strax efter attacken på sig ansvaret för dådet. Attentatsmännen tog 700 studenter som gisslan. Större delen av de muslimska studenterna frigavs medan gärningsmännen riktade in sig på att döda de kristna. Vissa fick ringa sina föräldrar som fick höra i telefon hur deras barn mördades.

Tunisien

Mars 2015. En muslimsk man hade gömt en Kalasjnikov under sitt parasoll och med automatgeväret sköt han mot de solande turisterna. Från stranden gick han enligt vittnen vidare in på Hotel Imperial genom poolområdet och fortsatte att skjuta de han stötte på.

– Han skrattade och skojade, som en vanlig person. Han valde ut vilka som fick leva. Han sa till vissa: ”Du får gå”, säger ett tunisiskt vittne till brittiska the Telegraph. Samma gärningsman ska ha kastat sprängmedel liknande en bomb, och valt ut brittiska och andra europeiska turister som offer. Enda anledningen att de dödades var att de var kristna.

 

Medelhavet och Mellanöstern

Både judar och kristna har nästan blivit utrotade. Hela norra Afrika var kristet för 1500 år sedan. Mycket judar och kristna fanns i hela Mellanöstern. Endast spillror återstår idag.

Hela mellanöstern är ytterst riskabla områden för kristna och judar. I Syrien har de kristna minoriteterna plågats extremt brutalt av den islamistiska gruppen IS. Tiotusentals från minoriteten yazidier, har flytt undan IS terror. Bland de kvarvarande har männen halshuggits, korsfästs och dödats. Kvinnor och barn har sålts som sexslavar. Kvinnor och barn har också begravts levande i massgravar.  Inte för att de gjort något ont, utan bara för att de är kristna.

 

Männen skjuts

Kvinnorna säljs som sexslavar

Tiotusentals flyr

     

                    Pakistan

Detta land är ett av de värsta i världen för kristna. I och med att landet har s. k. hädelselagar har de kristna fått utstå exempellösa grymheter. Det räcker med att någon beskyller en kristen för att ha smädat Islam, Koranen eller profeten för att antingen få mångåriga fängelsestraff eller slås eller brännas ihjäl.

------------------------

Detta är några av de förföljelser som många muslimer tycker är rätt behandling av kristna. Om man vänder på slanten och tänker sig att en kristen man sålde en muslimsk flicka som sexslav, dödade en muslimsk pojke på en koranskola, eller skar halsen av en muslimsk man skulle man nog få starka reaktioner från hela den muslimska världen. Vi har sett att det räckte att rita nedsättande bilder av profeten för att sätta den muslimska världen i brand. I alla muslimska länder råder intolerans, orättvisa, hat, och våld. Detta riktar sig i första hand mot religiösa minoriteter. Det enda land i mellanöstern där muslimer kan delta i fria och rättvisa val är ironiskt nog Israel. I alla andra är det stenhård diktatur eller kaos.