26. Följer bara Koranen

13.09.2016 15:52

Varning! Obehagligt innehåll.

Video: ISIS kastar människor utför hustak till rop av "Allahu Akbar!"

I följande videoklipp, ses Islamiska Statens anhängare kasta fyra personer, en efter en, mot döden - alla till triumferande rop "Allahu Akbar". Videon gjordes sannolikt förra sommaren i Mosul enligt lokala källor. Att kasta ut folk från hustak är en islamisk bestraffning, ofta reserverad för homosexuella.

Denna fatwa belyser varför denna metod för straff används:

    
'Abd-Allah ibn' Abbas (Mohammads kusin) sa: Den högsta punkten i staden ska hittas och den homosexuella bör kastas med huvudet först från den, sedan bör stenar kastas på honom.

    
Ibn 'Abbas härrör detta hårda straff från straff som Allah skickade på de homosexuella  bland Loots folk.

    
Ibn Abbas är den som återberättat från Profeten (frid och välsignelser vare över honom) orden: "Vem du än hittar som gör som folket i Loot, döda den som gör det och på den som det görs på. Följeslagare till Profeten (frid och välsignelser vare över honom) samtyckte enhälligt att homosexuella ska dödas, och ingen av dem skilde sig angående detta. Snarare skilde de sig åt angående avrättningsmetod.

Några av dessa andra metoder är "att han skall brännas" och "att en mur ska slås ned ovanpå honom tills han dör under den. Och det sägs att både aktiva och passiva homosexuella skall kvarhållas på motbjudande platser tills de dör."

Bildresultat för ISIS Hurls People Off Rooftops to Shouts of “Allahu Akbar!”

www.raymondibrahim.com/2016/03/26/video-isis-hurls-people-off-rooftops-to-shouts-of-allahu-akbar-2/