16. Flyktingarna

01.12.2015 15:26

i Europa porträtteras i TV och radio som familjer på flykt. De flesta intervjuer handlar om hur kvinnor och barn far illa under flykten till och i Europa.

Visst finns det kvinnor och barn bland flyktingarna, men sanningen är att minst 75 procent av flyktingarna är unga män. Detta vill media undanhålla för att öka toleransen för ett massivt mottagande. Därför visas dessa bilder.

Ett mera ärligt beskrivande av flyktingarna skulle visa kravaller, stenkastning mot gränspoliser och unga arga män som kräver att få åka till det land de önskar.

Man kan ställa sig frågan om något muslimskt land skulle ta emot en strid ström av flyktingar från Europa om förhållandena var ombytta. Efter all man läst om hur kristna behandlas i de muslimska länderna skulle det vara troligt att de med pengar skulle utsättas för utpressning för att dödas om pengar uteblir från släkt i Europa. Flickor och unga kvinnor skulle säljas som sexslavar, unga pojkar skulle också förslavas och kunna användas som kameljockey eller som arbetskraft. Övriga som motsatte sig att underkasta sig islam skulle dödas. Allt detta sker redan i den muslimska världen och den här barbariska behandlingen av människor skulle få ett uppsving.