7. Europa

22.03.2016 13:31

har tagit emot miljontals flyktingar från nästan enbart terrorländer.

De invandrade / invaderande har utfört terrorbrott på mängder av platser i Europa.

Pga våra politikers välvillighet har det blivit möjligt för terrorister, bland de invandrade, att skapa död och skräck i Europa. Mest kända terrordåd inkluderar Madrid 191 döda, Paris 130 döda, London 52 döda, Bryssel 35 döda och i Stockholm 5 döda.

De invandrade är nästan enbart muslimer. De har lämnat sina dysfunktionella länder, för det fria Europa, där allt fungerar som ett väloljat maskineri, jämfört med deras hemländer.

Man kan byta kontinent, men det är inte lika lätt att byta ut värderingar, traditioner och rättsuppfattning från hemlandet.  Vår generositet innefattar också religionsfrihet. Moskéer tillåts. Hatpredikningar tillåts. Donationer från Saudiarabien till moskebygge tillåts.

Så vad skulle kunna gå fel?

Vi måste stoppa islamiseringen av Europa. En dag blir det omöjligt när islam har tagit över. Massor av muslimska länder har varit bebodda av kristna, judar och hinduer. De som överlevde önskar nog att de kämpat emot islam. I t.ex Turkiet dödades ca 1,5 miljoner kristna under 1-2 år för hundra år sedan. I Pakistan och Egypten har de återstående kristna svårt.
Våra politiker måste begränsa invandringen från muslimska länder kraftigt och kräva giltig legitimation av alla som vill komma och bo i "de otrognas länder".

Madrid

London

Bryssel 2016-03-22

Bryssel 2016-03-22