10. Elak och feg muslim

11.04.2016 15:05

Shiamuslimsk man terroriserar tre syriska barn och hotar att halshugga dem med en kniv.

 
 
En libanesisk man arresterades efter att han låtsades att han skulle halshugga tre små flyktingpojkar från Syrien som lämnats i hans vård av sin mor som gick till jobbet. Ett libanesiskt medieföretag rapporterade att den 30-årige mannen ville lära pojkarna en läxa efter att de hade uppträtt på ett sätt som riskerade deras säkerhet.

Hela episoden - som libanesiska polisen har kallat ett "sjukt skämt" - fångades video där pojkarna ses huka och gråta hysteriskt då mannen svingar en stor kniv och säger att han kommer att halshugga dem.

 


Libanesisk man viftar med kniv samtidigt som de hysteriska barnen jämrar sig i fruktan.
AFP rapporterade att polisen också kort tid fängslade modern som enligt uppgift sa att hon hade hittat videon som därefter skickades till YouTube på fredag för att vara underhållande.
"Vem halshugger vi först?" frågade mannen barnen, som snabbt pekade på varandra för att undvika vad som i deras sinnen skulle vara den ultimata straffet.
Under cringe-worthy 98 sekund video, verkar barnen instrueras att sätta sig på golvet i ett läge som påminner om de senaste IS  halshuggningarna på video, för att sedan gå upp och närma sig mannen som visar en skrämmande kniv.
"Sätt din hand här annars kommer jag att avskilja ditt huvud," berättade mannen för en av pojkarna, enligt Libanon Naharnet.
"Du, kom hit", instruerade han en av pojkarna. "Tillhör du Daesh [ISIS arabiska]?"

"Vem vi halshugger vi först?" frågade mannen barnen som snabbt pekade varandra.

Libanon Naharnet rapporterade att mannen, en 30-årig som äger ett bageri, berättade för polisen att han bestämde sig för att hota barnen "när han såg dem försöka klättra ner från deras balkong på en offentlig telefonstolpe."
Han hävdade att han ville skrämma dem att de aldrig skulle göra det igen.

Den pro-Israeliska bloggaren Elder of Ziyon rapporterade att det var video av händelsen:

"I slutet av inspelningen, kom mamman hem från arbetet och (sade att hon) gillade filmen och frågade om grannen kunde skicka henne videon," sa en icke namngiven polis till AFP.

Hon släpptes efter att hon lovande att behandla sina barn bättre, konstaterade AFP.