4. Egyptisk kvinna

01.03.2016 15:10

berättar sanningen om Islam:

En varning till väst: en röst från hjärtat av islamiska världen

 

Varning: läs noga.
Följande artikel är inte skriven med "hat" eller "islamofobi" eller "okunnighet" som många kommer att förutsätta.

Samma anklagelser som muslimer, och deras västerländska vänstervridna "nyttiga idioter", i allmänhet falskt anklagar dem som vågar kritisera islam eller de som får dem att lyssna på vad de inte vill höra om deras religion.

Dessa tomma anklagelser skrämmer mig inte eller kommer någonsin att tysta mig som de vill. Vad jag kommer att dela är den ultimata sanningen som jag har levt, fått uppleva och lidit av under mer än 30 år. Denna erfarenhet har vunnits genom att leva i mitt hemland Egypten som nu är en rent muslimskt samhälle. Som så många andra jag har bränts av denna omvandling. Denna omvandling har fått mig att bevittna och uppleva  Islam förvandla mitt hemland till ruiner och dess anhängare hotar nu att ge samma öde till ditt eget land.

 

Islam är inte som någon annan religion. Islam är en rasistisk, politisk och social ideologi insvept i ett tunt skal av religiösa ritualer. Det söker dominans och anser sig överlägset alla andra system och religioner. Islam är värre än nazism och fascism kombinerat, utan tvekan.

Anhängare av islam tror att de är de enda rättfärdiga människorna på jorden och den enda nation som håller sanningen. Muslimer tror Islam är den enda sanna religionen.
På grund av detta tror muslimer att alla andra som har en annan religion, eller inte har någon tro och inte följer islam är "kafirs" (en nedsättande term betyder otrogna). Muslimer påverkas av många tramsiga Koranverser och Hadith (ord och handlingar av deras profet) som lär dem har åstadkommit  den bästa nation som någonsin har uppstått på jorden. Till exempel, enligt sura (vers) 3: 110 från Koranen, sade Allah till muslimer: "Så vi har gjort den bästa nation, att ni är vittnen över mänskligheten och Profeten (Muhammed) är ett vittne över er".

 

Muslimer är i ditt land, men de bor inte integrerat eller är en del av ert samhälle eller åtminstone är jämlika med andra, utan för att dominera och vara den enda privilegierad gruppen. Muslimer uppnår detta genom att låta dig bli en andra klassens medborgare i ditt eget land.

De invandrar till era länder med samma trossystem som vände deras liv till helvetet på jorden. Samma tro, samma religion som gjorde det omöjligt att försörja i sina ursprungliga samhällen. Det är samma religion som omvandlat sina länder i krigszoner av ändlösa konflikter. Muslimer, nu hemlösa, vill använda detta system och leva och tillämpa samma förstörelse i ditt eget land.

Muslimer är inte i ditt land för att hjälpa till att bygga upp det eller för att få det att blomstra. Många tror detta, inklusive politiker. Muslimer är i ditt land för att få det att tömma sina resurser och att suga blod ur samhället. Till exempel muslimer utgör majoriteten av alla landets socialbidragstagare .

 

En verklig muslimsk lojalitet är inte och kommer aldrig att vara till era länder utan endast den globala islamiska "Umma" (nation).
Förstå mig inte fel. Jag säger inte att alla muslimer är dåliga, men de tror alla på en ond människa, en krigsherre, Islams profet.

I en värld av ormar och huggormar, kan den genomsnittliga personen inte skilja mellan giftorm och en icke-giftig orm; den genomsnittliga personen har inget annat val än att undvika alla typer av ormar. Eftersom världen inte uppfann ett verktyg kan upptäcka vem som är "hängiven" muslim och vem som är "symbolisk" muslim eller en anordning för att upptäcka vem som berättar sanning och som utövar "taqiyah تقية" (ljuger  för de otrogna för att främja islams sak), så det är klokt att utföra försiktighetsåtgärder mot alla muslimer och inte acceptera dem som invandrare eller asylsökande, de lämnar oss inget annat val än att undvika dem alla.

Det är ingens fel att muslimer sätter sig själva i denna situation, eftersom inte en enda muslim har viljan, modet eller faktiskt möjlighet att stoppa sina trosfränder från att skada andra i namn av sin religion. Inte en enda muslimsk grupp har modet eller viljan att organisera manifestationer för att fördöma islamisk terrorism, som de organiserades för att fördöma teckningarna och YouTube-videor som kritiserar deras "Profet", inte en enda moské eller Imam eller islamisk organisation kan invända mot de våldsamma texter Koranen och Hadith (ord, handlingar och biografi av profeten av islam) som hetsar tusentals muslimer att begå terrordåd, eftersom de inte kan gå emot sina egna islamiska böcker ....

Fram till muslimer kan ta ansvar och agera för att förändra har de ingen rätt att kräva respekt. Fram till dess de har ingen rätt att oändligt agera som robotar och upprepa att islam är en "fredens religion". Detta påstående har absolut inget värde eller trovärdighet nu. Muslimer kan inte be resten av världen att respektera dem eftersom de inte respektera andra och fortsätter att införa sina lagar och levnadssätt på andra.

Gyllene regeln existerar inte i Islam. Muslimer tänker som om det bara fanns en rätt väg framåt. En riktning, endast en riktning. Detta har varit detsamma sedan tiden för deras profet i den 7: e århundradet och fortsätter än i dag ... Muslimer kräver tolerans, men de behöver inte tolerera någon annan i andra samhällen eller trosuppfattningar ... De kräver boende, men behöver inte erbjuda boende till någon annan ... de kräver respekt men de behöver inte respektera någon annan ... .Kom ihåg, de invandrar till era västländer och tror att det är er plikt att integrera dem, inte tvärtom.

Muslimer förstår inte att respekt förtjänas, det är inget man får.

 

Islam vände deras liv och andras liv runt dem i ett levande helvete. Nu invandrar muslimer i stora mängder från sina ödelagda länder och invaderar ditt. De gör vad de kan för att invandra till Europa, Amerika, Australien, även om priset är att de riskerar sina egna liv och reser i sjunkande kasserade fartyg i mitten av havet. Tusentals och åter tusentals muslimer står var dag framför västerländska konsulat i sina länder i hopp om att få ett visum för att lämna sina förstörda, skadade, våldsamma och misslyckade samhällen. Allt som ett resultat av Islam.

De vill se ditt land som en kopia av det som de och deras tro förstörde och sedan flydde  från. Idag har särskilt den andra och tredje generationen av denna islamiska invandring blivit ännu mer fanatiska och våldsamma i de länder deras familjer sökt skydd i. De senare generationerna inser också den framgång som Islam har haft på att ändra landets demografiska profil och lagar som ger extra förmåner till dem.

Muslimer har ett mycket högt födelsetal jämfört med ditt och de kommer att sträva efter att vara den dominerande eller åtminstone majoritetsgruppen i framtiden. Detta kommer att orsaka en hel del förändringar och modifieringar för din frihet, lagar, kvalitet och levnadssätt och katastrofala följder, till exempel; inbördeskrig.

Inte varje person som identifierar sig som en muslim betyder att han automatiskt är en expert på islam eller har läst eller ens känner till alla dess religiösa texter från A till Z eller lever enligt profetens lära och exempel. Att vara muslim innebär inte automatiskt att han måste vara kunnig om islam. För många är Islam bara några ritualer, varken mer eller mindre ... Vilken europe eller amerikan som helst kan identifiera sig som katolik, men det betyder inte att han är en expert på Bibeln eller följer Jesu förkunnelse, samma sak gällerpå muslimer också. Människor kan vara goda eller dåliga, men Islam själv är mycket dålig.

Många västerlänningar som möter en fin person som identifierar sig som muslim, de antar okunnigt att islam i sig är också är bra. Många muslimer är ytligt kunniga om sin egen religion. För dem är Islam bara några ritualer som att be, fasta, Ramadan, gör Hajj (pilgrimsfärden till Mecka) osv. Men var uppmärksamma, de kan vara antingen mycket okunniga om sin religion, eller mycket manipulativa.

 

De allra flesta muslimer är programmerade att recitera, inte förstå heliga texter, att förhärliga, inte analysera, att berömma inte att kritisera. Det är därför du kan träffa muslimer som talar om några utopiska urvattnade frågor om deras religion.

En muslim beordras att inte ställa frågor om deras religion. Detta nämns i Koranen "vers 5: 101:" O ni som har trott (muslimer), fråga inte om saker som, om de visar sig, plågar dig." Om de ifrågasätter kunde de betraktas som avfällingar, och kan dödas av sina medmänniskor. Om påståenden om islams fredlighet är sanna, kunde muslimer lära ut det till sina medmänniskor som stolt begår alla typer av illdåd i islams namn. Detta skulle ha stoppat dem från att utöva ondska i religionens namn. Men eftersom dessa okunniga muslimer vet väl att det inte finns någon islamisk grundtext eller religiös rättspraxis som stöder deras påståenden föredrar de att berätta dessa osanningar om islam.

De förstår att västvärldens mentalitet är öppen och mottaglig och kan ta emot påståenden utan misstanke eller tvivel. Tyvärr eftersom många av västerlänningarna har förlorat sin tro, värderingar och principer, de har  blivit tomma inuti och lättpåverkade och lättlurade.

Muslimer förlitar sig på din okunskap för att mata dig med giftet som en bit choklad. Muslimer behöver och måste säga dessa utopiska imaginära sötklingande saker om islam, antingen för att stoppa dig från att motstå deras planer eller att konvertera dig till islam, eller bådadera.

Glöm aldrig det följande faktum: Ju mer en muslim är hängiven och religiösa, desto mer farlig blir han, full av hat och har en tendens till våld ...

Tusentals gånger jag hört muslimer som lever i väst, deras icke-muslimska försvarare, politiker och massmedia i väst upprepa följande uttalande: De allra flesta muslimer är sansade, fredsälskande människor och endast en liten minoritet "extremister":

 

Vid terroristattacken den 11 september 2001 bodde jag fortfarande i Egypten (80 miljoner människor under denna tid). 19 muslimska kapare dödades 3000 oskyldiga amerikaner. Nästan 80 miljoner muslimska egyptier som följde attackerna firade de amerikanska offrens död: All kollektivtrafik var gratis denna dag och de kommande tre dagarna, alla restauranger erbjuds gratis måltider och godis. Alla biografer och trädgårdar erbjöd gratis inträde, radiostationerna slutade inte spela glada segersånger ... Betyder detta att endast 19 kapare var "extremister" medan 80 miljoner muslimska egyptier var "sansade fredsälskande" människor? Betyder det att 80 miljoner var "fredsälskande" bara för att de inte dödade med sina egna händer?

Du behöver inte döda för att kallas våldsam eller "extremist" eller "radikal" eller "terrorist". Du kan vara våldsam, extremist, radikal eller terrorist även om du inte dödar med dina egna händer. Det är vad västvärlden inte kan förstå ... I Islam finns det många former av "Jihad" andra än att döda på slagfältet ... De allra flesta muslimer sympatisörer med terrorister. De tror på samma ideologi och delar sina mål, även om de inte bär vapen själva. Det är därför det stora flertalet är tysta och inte visar någon opposition mot sina medmänniskor som dödar i namn av sin religion.

En muslim i allmänhet, vars heliga texter befaller, kan aldrig bli vän en kaffir (icke-muslim). För dem är du en "kaffir" och "Kaffir" i Koranen är oren ... De tror helvetets eld är ditt slutliga öde, den enda anledningen till att de kan le mot  till dig är för att omvända dig "Dawah eller Daawa دعوة". Detta är en religiös plikt för alla muslimer; att försöka konvertera icke-muslimer till islam eller åtminstone att försöka stoppa dig från att försvara dig själv och att låta dem uppnå sina mål tyst och neutralisera dig. Som det nämns i vers 03:28: från Koranen: "Låt inte de troende ta otrogna till vänner eller hjälpare snarare än troende: om någon gör det, i ingenting kommer det att finnas hjälp från Allah: utom genom försiktighetsåtgärd, att ni kan akta er från dem ... ".

Detta hyckleri används ofta och uppmuntras i islam när det handlar kaffirer. det kallas "Taqqiyah" och det är allmänt använt av muslimer i icke-muslimska länder.

Muslimer dödar varandra på de mest barbariska sätt i muslimska länder. Muslimska fäder eller mödrar kan döda sina döttrar för att de inte bär den islamiska slöjan eller för att vara alltför västerländsk ... Om de är så obarmhärtiga mot varandra, hur kan du då förvänta dig att de kommer att vara vänliga  mot dig eller bli vän med dig, "kaffiren"? ... Innan du säger att inte alla muslimer gör så, medge att det händer, och det händer varje dag och det händer bara i islamiska samhällen.

 

Efter nästan varje terroristattack låtsas muslimer i väst fördöma dödandet av "oskyldiga" människor eller säga Islam fördömer dödandet av sådana "oskyldiga" ... Begreppet "oskyldiga" i islam kan aldrig användas på icke-muslimer, eftersom enligt den islamiska rättsvetenskap, de (icke-muslimer) avvisade budskapet om Allah och Mohammed (de är inte muslimer), så att de anses automatiskt icke oskyldiga ... Men när muslimerna säger det i västmedia riktar sig detta uttalande till en ickemuslim publik, anses de inte ljuga eftersom de betyder "islam fördömer dödandet av muslimer". De är de enda personer som anses oskyldiga i islamisk rättsvetenskap ...

Muslimer kan aldrig säga Islam fördömer dödandet av icke-muslimer öppet och direkt, men säger "oskyldiga" istället ... Detta allmänt använda taktik kallas "Tawriya" eller "Ketman" (تورية و كتمان). Detta är en integrerad del av den islamiska läran om att hantera icke-muslimer. Det innebär att en muslim kan säga något men i sitt hjärta menar han en annan sak, helt motsatt till exempel. Så detta anses inte att ljuga inom Islam.

Samma sak tillämpas på ordet "terrorism" eller "terrorist" ... muslimer anser att vad de gör inte är terrorism; I deras mentalitet tror de att det är ett "motstånd till västs tyranni" eller de "försvarar islam", "bekämpar förtryck" eller "Jihad för Allah". Därför kan muslimer lätt säga "Islam fördömer terrorism" eller "muslimer är inte terrorister" eftersom de i sitt hjärta tror på att vad de gör är inte är terrorism och som tidigare nämnts ljuger de inte.

 

Det yttersta målet för islam är den totala dominansen av ditt land och så småningom hela världen.

Kom ihåg orden den muslimska terrorister "Mohammed Atta" meddelade sina passagerare på American Airways flight 11 innan han träffade det första World Trade Center den 11 sept 2001 och dödade dem alla tillsamans med andra inne i tornet. Han meddelade dem via högtalarna: "Vi har några plan. Bara håll tyst och du är O.K. Vi återvänder till flygplatsen. Ingen rör på sig. Allt kommer att bli okej. Om du försöker göra något drag, kommer du att utsätta dig själv och flygplanet för fara. Bara håll tyst. "... Och han upprepade: "Var snäll och sitt stilla! Vi flyger tillbaka till flygplatsen. Försök inte att göra några dumma drag." De stackars offren trodde honom och de höll sig lugna och de visste inte att de for mot sin död.

Detta är vad muslimer vill att du ska göra. Att hålla tyst, okunniga och inte motstå dem. Först i slutet kommer de att avslöja deras onda ideologi och erövra dig i ditt eget land. Då du kommer att gräva din egen grav med dina egna händer.

Om det finns ett budskap som jag kan förmedla till dig, låt det vara så här: Var stolt över vem du är. Var stolt över ditt land, värderingar, civilisation, arv, kultur och religion ... Detta är hemligheten bakom din styrka, ett tecken på din makt, du har absolut ingenting att skämmas för.

Glöm inte det faktum att du ärvt den bästa civilisation mänskligheten någonsin upplevt. Detta är den civilisation som förde upplysning till världen. Det är därför människor från hela världen, inklusive muslimer vill och försöker leva i era länder. Även om muslimer spelar på dina skuldkänslor för att få dig att skämmas för någonting, ignorera deras smutsiga taktik. Förbli stark och stolt ... De har miljontals skäl att skämmas för sig själva och skämmas för deras religion; De är en del av de mest dekadenta kulturen i historien och deras länder är det mest efterblivna på jorden. Men de fortsätter att övertyga sig själva om att de är perfekta och stolta och de spelar rollen av ett stolt folk. Detta är hur de lyckas att ta över dig, din kultur och mer.

Visa dem någon brist på stolthet eller några tecken på svaghet eller självförakt och de kommer att använda den mot dig och göra dig till sitt byte.

Glöm aldrig att ingen kan rida på ryggen om du står rakryggad.

 

Muslimer använda dina egna demokratiska lagar och värderingar mot dig och de gör det med framgång medan du sover som i en djup koma. Detta är anledningen till att vänstern är de människor som är värdiga titeln "nyttiga idioter". De är i ett ständigt tillstånd av skam och självförakt och kommer att vara de första offren för islam när den en gång tar över ... Muslimer använda dem som en käpp att slå dig med, men till och med  de kommer aldrig någonsin att accepteras som vänner till muslimerna efteråt och de kommer definitivt vara deras första offer. Vänstersympatisörar, liberaler, reformister, Antifa, Code Pink etc. är alla undfallande gentemot islam. Undfallenhet mot ondska är feghet. De är lurade människor som matar krokodiler och hoppas de kommer att äta dem sist. De är fienden inom era länder.

Ditt land är som ditt hus; du räknar med att besökare som kommer till ditt hus respekterar dig och respekterar dina regler, inte tvärtom. Besökare måste uppskatta din godhet och din generositet för att du tar emot dem i ditt hem och inte införa sina egna regler på dig. Detta är ditt hus, du äger det, så att du har en skyldighet att skydda det och försvara det.

Om besökaren inte gillar dina regler, allt han har att göra är att gå sin väg. Ingen tvingade honom att besöka dig, och ingen kommer att hindra honom från att försvinna. Han kom till ditt hus av fri vilja och han kan lämna ditt hus frivilligt eller med våld, om så erfordras ..

Under mer än 1400 år har Islam skyddats från kritik. Ingen har vågat ifrågasätta detta trossystem av fruktan av att dömas till döden. Islam är omgiven av mycket höga murar, och muslimer får inte se bortom denna vägg. Idén om att ifrågasätta islam är otänkbart för muslimer, så de kan inte acceptera det faktum att det finns en del människor som börjar bryta denna mur och låta strålar av ljus passera. De är oförmögna att blotta det faktum att islam börjar exponeras som en naken människa och människor ser nu dess sanna form. Som en reaktion kämpar muslimer för att stänga mun och ögon på alla.

 

Den genomsnittliga muslimen kan inte skilja mellan kritik och förolämpning, mellan analys och attack. De tolkar varje kritik av islam automatiskt och deras egen reaktion är att attackera eller förolämpa.

Kom ihåg begreppet "hattal" eller "förolämpning" i den islamiska mentaliteten är inte densamma som det universella begreppet av dessa ord.

Ett "hattal" eller en "förolämpning" i Islam är att säga något muslimer inte vill höra eller erkänna om deras religion. Detta kan vara något de inte vill att du ska veta om deras religion, även om det här stöds av en miljon bevis från deras "heliga" islamiska texter. Till exempel för att säga islams profet var en pedofil, anses vara en stor förolämpning mot Mohammed eller "islamofobi", trots att det finns många autentiska "hadither" (heliga böcker av ord och handlingar av Muhammed) som vittnar om att han gifte sig med en av sina favoritfruar "Aisha" när hon var 6 år gammal och han var 54 år gammal.

Muslimer kan inte göra skillnad mellan islam och deras egen nästipp. När du kritiserar islam är det som ett slag på den egna näsan. Oförmågan att kritisera islam måste stoppas. Människor ska kunna kritisera islam utan rädsla för vedergällning. Muslimerna måste lära sig att de inte står ovanför kritik eller över andra människor eller andra religioner. Islam som alla andra religioner bör ifrågasättas, analyseras och kritiseras.

Muslimer är mästare på bedrägeri och manipulation, de använder dina tabun att skrämma dig och tysta dig. De vet det största tabut i väst är "rasism" så de tvekar inte att märka dig som "rasist" för att skrämma dig trots att Islam är inte en ras utan ett trossystem. Som jag nämnde tidigare, visa dem inte några tecken på svaghet och ge dem möjlighet att driva sina egna värderingar på dig. De förstår bara maktens språk. Säg NEJ till deras orimliga non-stop krav.

Kom ihåg att muslimer älskar och behöver framställa sig alltid som "offer". Detta är deras största vapen mot dig i väst. Offerrollen ger dem möjlighet att agera våldsamt och ge dem förevändning för att angripa icke-muslimer runt om i världen. Det eldar på deras hat mer och mer. Detta hat genererar mer våld. Offerrollen tillåter dem också att tysta dig och hindra dig från att motstå deras agenda. Därför är det lättast dem att märka dem som kritiserar islam, eller avslöjar dess rätta ansikte, som "rasist" en "islamofob" eller "trångsynt".

 

En sista sak måste du vara medveten om. Muslimer är projektorer av sig själva. De anklagar dig för vad de verkligen är. De anklagar dig för att vara rasistisk, medan de själva är rasistiska. Islam handlar om rasism. De anklagar dig för att vara hatisk medan de själva hatar villkorslöst. Islam är full av hat, uppvigling och våld. De anklagar dig för att vara en trångsynt, medan muslimer agerar överlägset och trångsynt.

Muslimer i allmänhet lider av ett kollektivt tillstånd av paranoia och konspirationsteorier. Detta har funnits sedan profetens tid. De tror att de är ständigt förföljda, diskriminerade och förtryckta av icke-muslimer. De tror att judar och kristna konspirerar mot dem för att få dem att konvertera till kristendomen och judendomen. Vissa koranverser förstärker denna sjuka känsla i dem som i Vers 2: 120 "och aldrig kommer judarna eller de kristna att godkänna dig förrän du följer deras religion.

Muslimer som bor i västvärlden lever på defensiven. De tolkar eventuella disciplinåtgärder mot en muslim eller en vägran att tillåta stolliga religiösa krav som en handling av antimuslimsk partiskhet, eller direkt diskriminering mot muslimer. Följaktligen orsakar muslimer  en hel del problem och onödig huvudvärk i värdlandet och mot de människor som välkomnade dem i deras land.

Varför? Det grundläggande misstaget har varit att länderna tolererar islamisk kulturimperialism. Man har gripit denna möjlighet som västvärldens givmildhet till flyktingar och asylsökande ger. Muslimer har antagit en trojansk häst taktik för att invadera, köra över och ta över.

Genom den nuvarande massiva islamiska invandringen till de fria länderna i väst (Nordamerika, Europa och Australien), bevittnar vi början på slutet av det väst vi känner, och början till slutet av den civilisation vi håller så kär.
Ingen tvekan, utan tvekan; Den islamiska invandringen är det dödligaste misstaget väst någonsin har gjort.

Ingen annan i världen känner Islam och muslimernas mentalitet mer än de som har lidit genom att ha Islam som en del av deras liv.

Om du lyssnar på ropen från kopterna i Egypten, de kristna i Syrien, Irak, Sudan, Pakistan och alla andra muslimska länder hör du beskrivningarna av Islams fasor.

Se och känn minoriteternas tårar i alla islamiska samhällen. Dessa tårar kommer att berätta sanna historier om islam. Hör bultandet av ex-muslimers blod. Det är deras blod som ropar ut varenda sekund och ber resten av världen att "vakna upp!"

Snälla lyssna på min röst, mitt rop. Vänligen se och känn mina tårar. Lyssna på mitt blod bultande med mitt budskap. Jag är ett överlevande offer för Islam.

 

----------------------------------------------------

 

Muslim Leaders Declare Aim Of World Domination. Rome, London, Spain, Paris, America, ISIS:


www.youtube.com/watch?v=ZmGRshS0PAw&feature=youtu.be


Meddelandet ursprungligen skrivet och inskickadt på arabiska av Magda Borham (inte hennes riktiga namn) från Egypten.

Särskilt tack går till John Hayward för att han redigerat texten på engelska.