Egypten chockad av bilder av 6-årig flicka torterad, bränd av fadern

12.12.2016 16:34

Al Arabiya.net Fredag 9 december, 2016


En man torterade sin 6-åriga dotter i Egypten med en cigarettändare som straff för att ha ätit sin yngre bror mat, lämnar henne med fruktansvärda brännskador på händerna.

Den lilla flickan hittades senare av grannar - fingrarna svärtade och svårt brända - gråter hysteriskt framför sitt hus i al-Mirmah stadsdelen i Beni Suef provinsen.

Polisen grep mannen, som sägs ha tagit en tändare och brände sin dotters fingrar, ansikte och mun som bestraffning. Efter attacken flydde den lilla flickan hemmet och försökte hitta sin mor, men misslyckades och var tvungen att återvända tillbaka där grannar fann henne sittande utanför gråtande.

Grannar sade att sexåringen utsattes för systematisk tortyr av sin far. Grannarna sa mannen också brukade urinera flickan och bränna henne med varma skedar - även om det ingenting sades om hur länge de hade känt till det, eller om de någonsin hade försökt att stoppa attackerna, eller rapportera mannen.

Ytterligare läkarundersökningar visade att flickan hade lidit andra och tredje gradens brännskador olika delar av kroppen.

+

Källa:  https://english.alarabiya.net/en/features/2016/12/09/Photos-Egyptian-father-tortures-and-burns-6-year-old-daughter-.html 

Detta är bara ännu ett exempel på muslimers människosyn och behandling av flickor. En kristen skulle aldrig komma på tanken att skada sitt eget barn, men i den muslimska världen sker detta ständigt. Muslimers värderingar sprider sig nu i Europa. Våra politiker kallar det mångkultur och verkar inte inse faran.