12. Angola

13.10.2015 18:13

har stängt landets moskéer. De har förstått att det är just där som muslimer påverkas att tro att det är Allahs vilja att hata och bekämpa alla icke-muslimer. Där rekryteras också krigare till deras så kallade heliga krig. Där träffar de bedjande kringresande predikanter som piskar upp stämningen och manar till heligt krig. Det är inte ovanligt att uppretade muslimer direkt efter fredagsbönen ger sig ut för att döda och trakassera kristna. Det händer ofta i till exempel Sydasien.

Kina håller också efter sin muslimska befolkning. Män med helskägg och kvinnor med slöja straffas eftersom det är förbjudet enligt kinesisk lag. De får till exempel inte åka buss. En man med långt skägg dömdes till sex års fängelse och en kvinna med burka till två års fängelse för brott mot dessa lagar. Kina har drabbats av terrordåd av just muslimer och vet att dessa måste hållas i strama tyglar för att inte fortsätta med sin illdåd.

Detta par får absolut inte åka buss:

Japan har löst problemet med muslimer genom att förbjuda dem att bosätta sig i landet. Endast en bråkdel av en procent av Japans befolkning är muslimer.

I Europa är det regeringarna i Ungern, Tjeckien, Slovakien och Polen som inser faran av en stor muslimsk invandring. De vet att överallt där muslimer samlas ökar våldtäkter, moskéer byggs och sharialagar införs, med eller utan myndigheternas tillstånd. De här fyra länderna står emot muslimsk invandring, trots de övriga ländernas fördömande.

Heder åt de länder som tänker på sin egen befolkning och inte låter sina länder förändras genom massinvandring. Inget har blivit bättre i de länder som befolkas av muslimer. Hat sprids så att även små barn vill döda judar och kristna. Kvinnor förminskas och passiviseras. Män övertalas att strida och dö för Allah. Intolerans, våld och orättvisa blir normala inslag i vardagen.

Under 1000 år spreds islam med hjälp av terror. Bara i Indien dödades 10-tals miljoner hinduer. I Turkiet dödades cirka 1,5 miljoner kristna. Som mest hade islam spridit sig åt väster, norr och söder och sträckte sig från Spanien till Centralasien till Sydostasien.

Sedan började motgångarna. Spanien befriades efter 700 år och Napoleon besegrade muslimerna i Egypten.

I Europa hände det otroliga.

Boktryckarkonsten, Martin Luther, Upplysningstiden, stora framsteg i vetenskap. Europa blomstrade, forskning och uppfinningar gjorde stora framsteg. Kritiskt tänkande ersatte religiös vidskepelse.

Den muslimska världen hamnade i bakvattnet. Där frodades vidskepelse och där strävade man efter att leva som på 600-talet, precis som profeten. Man hade inget att lära av västerlandet.

Men islams mål är ju att göra alla till muslimer. De som inte vill underkasta sig Allahs överhöghet ska dödas.

Men expansionen kom av sig. Inte konstigt att muslimerna blev upprörda. I 1000 år fungerade deras strategi. Västerlandet med sitt tekniska försprång kunde nu försvara sig. Att med våld sprida sin tro blev inte möjligt där.

Numera sker expansionen genom genom föga hedervärd flyktinginvandring och inte via stolta heliga krig.

Visst försöker de expandera genom jihad, med de åstadkommer inget mer än oändligt grymma övergrepp på totalt försvarslösa befolkningar. De flesta som drabbas är kristna. Boko Haram i Nigeria dödar helt oskyldiga män och tar flickor och kvinnor som slavar. I Kenya utför Al Shabab mord på oskyldiga, som till exempel på internatskolan, där alla kristna dödades, medan muslimerna skonades.

I Syrien är det IS som dödar och torterar, speciellt kristna minoriteter på de mest fruktansvärda sätt.

Men den stora expasionen sker idag via flyktinginvandring. Europa, Nordamerika och Australien översvämmas nu av oräkneliga muslimer som söker flyktingstatus.

Man får beundra Angola, Kina, Japan, Ungern, Tjeckien, Slovakien och Polen för att de försöker stävja den muslimska expansionen.