27. 6-åring muslimsk flicka tvingas gifta sig med en äldre man för att lösa en konflikt i familjen

23.06.2016 13:13

En pakistansk pappa ses i videon nedan tigga för att hålla sin 6-åriga dotter i familjen och att inte få henne bortgift till en äldre man att lösa en fejd. Detta kan tyckas vansinnigt att den civiliserade världen, men barnäktenskap och våldtäkt mot barn är vanliga i Mellanöstern. Faktum är att vi precis rapporterat om avslag på en lag mot barnäktenskap i Pakistan.

Antar att rätten att missbruka eller våldta en flicka är skillnaden i kultur och moral, eftersom vi i Amerika har lagar mot detta. Med den stora tillströmningen av muslimer, har Europa ett stort problem när det gäller sexuella övergrepp av unga flickor. De har också klasser för att lära män rätt bemötande mot kvinnor.

----------

"Föräldrarna till en 6-årig flicka i Pakistan Swat Valley säger att stammyndigheterna tvingar dem att gifta bort sin dotter för att lösa en familjefejd. Föräldrarna och flickans farbror, Bibi Roza, berättade för RFE / RL Radio Mashaal att de har vädjat till de lokala myndigheter för att ge dem möjlighet att hålla henne hemma."

Islamisk traditionen lär att Muhammeds favorithustru, Aisha, var sex när Muhammad äktade henne och nio när han fullbordade äktenskapet.
Pedofila islamiska äktenskap är mest utbredda i Pakistan och Afghanistan, följt av andra länder i Mellanöstern och Bangladesh. I Afghanistan, trots lagen mot barnbrudar, är mer än hälften av alla flickor gifta innan de blir 15, vanligen för att lösa tvister.
En Unicef ​​studie 2000-2008 visade att mer än 43 procent av kvinnorna i Afghanistan giftes bort som minderåriga, några före puberteten.
Mohammad Ali Isfenani, ordförande för iranska parlamentets rättsliga frågor, har till och med öppet förklarat:
"Fast en del människor kanske inte erkänner vårt nuvarande islamiska rättssystem måste vi betrakta 9 som lämplig ålder för en flicka att ha nått puberteten och är kvalificerad att gifta sig. Att göra något annat vore att motsäga och utmana islamisk sharialag."

www.youtube.com/watch?v=EdXqX0wpe9M&feature=youtu.be